Конкурентоспроможність підприємства та продукції

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/10301
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Конкурентоспроможність підприємства та продукції : метод. вказівки до викон. самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Економіка підприємства», «Логістика», галузі знань 07 Управління та адміністрування спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність денної та заоч. форм навч. / уклад. Л.Л. Ковальська. Луцьк : Луцький НТУ, 2021. 26 с.
Ключові слова
Конкуренція, теорії конкуренції, форми економічної конкуренції, конкурентне середовище, конкурентна перевага, конкурентоспроможність продукції.
Рік видання
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ
Ініціали працівника
Ковальська Л.Л.
Факультет працівника
2020 Факультет бізнесу
Кафедра працівника
Кафедра підприємництва, торгівлі та біржової діяльності (ФБ)
Електронна пошта
l.kovalska@lntu.edu.ua