Фінансовий механізм забезпечення сталого розвитку соціально-економічних систем

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/4620
Тип: Монографії
Автор (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис
Фінансовий механізм забезпечення сталогорозвитку соціально-економічних систем : монографія / За заг. ред. д-ра екон. наук Л.І. Антошкіної, д-ра екон. наук С.А. Навроцького. - 2016. – 283 с.
Короткий огляд (реферат)
Фінансовий інжиніринг передбачає створення (конструювання) нових фінансових продуктів (інновацій), надання нових фінансових послуг; використовує цінні папери та фінансові інструменти у вигляді контрактів для створення їх гібридних та синтетичних комбінацій; застосовується для управління ризиками, ліквідністю та доходністю; перерозподілу грошових ресурсів та інформації, передбачає вироблення схем оптимізації фінансової в цілому та податкової зокрема, виробничої та маркетингової діяльності із врахуванням законодавчих та ринкових недосконалостей.
Суть фінансового інжинірингу полягає у: створення нових інструментів для вирішення нових завдань на існуючих ринках; конструюванні інноваційних фінансових продуктів через синтезування та гібридні комбінації існуючих; застосуванні відомих фінансових інструментів, процесів та технологій до вирішення завдань у сфері фінансів на нових ринках.
Ключові слова
Стимулювання сталого розвитку, капіталізація регіонів, фінансові інновації, фондовий ринок.
Дата публікації (рік)
Видавець
Бердянськ : Видавець Ткачук О.В.
Монографія
Ініціали працівника
Чиж Наталія Михайлівна
Факультет працівника
2020 Факультет фінансів, обліку, лінгвістики та права
Кафедра працівника
Кафедра фінансів, банківської справи та страхування (ФФОЛП)
Електронна пошта
chuzh1603@ukr.net