Інтеграція економічних та інформаційних процесів: сучасний стан і перспективи розвитку

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/4631
Тип: Монографії
Автор (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис
Інтеграція економічних та інформаційних процесів: сучасний стан і перспективи розвитку : колективна монографія / За заг. ред. Л.М. Савчук. – Дніпропетровськ, 2015. – 500 с.
Короткий огляд (реферат)
Реальна капіталізація – перетворення вартості втіленої в матеріальні та інші цінності в джерело зростання цієї вартості. Фіктивна капіталізація – реальний капітал, представлений цінними паперами. Під прямою капіталізацією розуміють процес перетворення ресурсу, залученого в ринковий обіг, у вартість, що приносить додаткову вартість. Зворотною ж капіталізацією є перетворення додаткової вартості в капітал. Тобто, при оцінці капіталу за доходом, здійснюється зворотна фіктивна капіталізація, а реальна вартість, що приносить цей дохід, може істотно відрізнятися від фіктивно капіталізованої. Якщо швидкими темпами зростає рівень прибутковості підприємства, то рівень їх фіктивної капіталізації виникає з оцінки самої прибутковості.
Ключові слова
Інноваційний розвиток, фінансова активізація, капіталізація регіонів, сталий розвиток.
Дата публікації (рік)
Видавець
Дніпропетровськ : Герда
Монографія
Ініціали працівника
Чиж Наталія Михайлівна
Факультет працівника
2020 Факультет фінансів, обліку, лінгвістики та права
Кафедра працівника
Кафедра фінансів, банківської справи та страхування (ФФОЛП)
Електронна пошта
chuzh1603@ukr.net