Ризик-менеджмент логістичної системи машинобудівних підприємств

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/6789
Тип: Монографії
Автор (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис
Кривов’язюк І. В., Смерічевський С. Ф., Кулик Ю. М. Ризик-менеджмент логістичної системи машинобудівних підприємств : монографія. Київ : Кондор, 2018. 200 с.
Короткий огляд (реферат)
Монографія розкриває нове вирішення важливого науково-прикладного завдання, що полягає у поглибленні теоретичних і методичних положень ризик-менеджменту, що націлені на підвищення рівня ефективності та обґрунтування напрямів реалізації ризик-менеджменту логістичної системи машинобудівних підприємств.
Розкрито теоретичні основи ризик-менеджменту логістичної системи підприємства. Проаналізовано основні ризики, що впливають на роботу машинобудівних підприємств України, здійснено кількісне оцінювання ризиків логістичних систем за кожною її складовою, проаналізовано вплив зовнішнього середовища на ризики логістичної системи машинобудівних підприємств, здійснено аналіз ефективності їх системи ризик-менеджменту. В якості напрямів поліпшення системи ризик-менеджменту логістичної системи машинобудівних підприємств пропоновано застосування реінжинірингу, удосконалення теоретико-методичних та науково-практичних положень щодо впровадження стратегій та моделювання оцінювання ефективності його реалізації.
Видання розраховане на наукових працівників, викладачів вищих навчальних закладів, спеціалістів у сфері управління підприємствами та логістики.
Ключові слова
Ризик-менеджмент, логістична система, ризики, ефективність, управління, машинобудівні підприємства, модель оцінювання.
Дата публікації (рік)
Видавець
Київ : Кондор
Монографія
Ініціали працівника
Кривов’язюк І.В.
Факультет працівника
2020 Факультет бізнесу
Кафедра працівника
Кафедра підприємництва, торгівлі та біржової діяльності (ФБ)
Електронна пошта
igor.kryvovjazyuk@lntu.edu.ua