Візуальні комунікації в дизайні: динамічні концепції сталого розвитку

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/13657
Тип: Монографії
Автор (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис
Візуальні комунікації в дизайні: динамічні концепції сталого розвитку : монографія / Наталія Владиславівна Скляренко. – Луцьк : Вежа-Друк, 2023. – 484 c.
Короткий огляд (реферат)
У монографії розкрито актуальні концепції проєктування динамічних візуальних комунікацій у мінливому середовищі з метою формування нового візуального мислення, спрямованого на сталий розвиток суспільства. Вперше з позицій трансдисциплінарних досліджень обґрунтовано сутність візуальних комунікацій як динамічної системи, що формується у взаємодії з природним та соціокультурним середовищем. Особливу увагу приділено систематизації форм візуальних комунікацій та їх інтегральному проєктуванню засобами дизайну, що підвищує ефективність сприйняття та збільшення тривалості існування. Окреслено стратегії проєктування динамічного візуально-комунікативного простору, що є необхідними для гармонійного розвитку. Для широкого кола науковців, дизайнерів, мистецтвознавців, викладачів, студентів, аспірантів, а також усіх, хто цікавиться дизайном візуальних комунікацій.
Ключові слова
Візуальні комунікації, динамічна візуалізація, інтегральне проєктування, візуальне мислення, концепції сталого розвитку, візуально-комунікативний простір.
Дата публікації (рік)
Видавець
Луцьк : Вежа-Друк
Монографія
Ініціали працівника
Скляренко Н.В.
Факультет працівника
Факультет архітектури, будівництва та дизайну
Кафедра працівника
Кафедра архітектури та дизайну (ФАБД)
Електронна пошта
nata_skliarenko@ukr.net