Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/16226
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи : для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфери обслуговування спец. 241 Готельно-ресторанна справа денної та заоч. форм навч. / уклад.: О.М. Громик, С.В. Сидорук. – Луцьк : ЛНТУ, 2024. – 49 с.
Ключові слова
Кваліфікаційна робота бакалавра.
Рік видання
Видавець
Луцьк : ЛНТУ
Ініціали працівника
Громик Оксана Миколаївна
Кафедра працівника
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи (ФЕТЕ)
Електронна пошта
o.hromyk@lutsk-ntu.com.ua