Безпека дорожнього руху та деякі правові аспекти

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/5058
Тип: Навчальні посібники
Автор (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва навчального посібника/підручника
Бібліографічний опис
Безпека дорожнього руху та деякі правові аспекти : навч. посіб. / В.А. Кищун, Р.М. Кузнєцов, І.С. Мурований, О. В. Лаба. – Луцьк : РВВ Луцького НТУ, 2010. – 226 с.
Короткий огляд (реферат)
Викладені лекції з безпеки дорожнього руху і деяких правових аспектів щодо діяльності автомобільного транспорту. Окремі теми містять задачі для проведення практичних занять.
Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів спеціальності “Автомобілі та автомобільне господарство”, які вивчають дисципліну “Безпека дорожнього руху та автотранспортне право”. Він буде також корисним для студентів спеціальностей “Організація та регулювання дорожнього руху”, “Автомобільні дороги та аеродроми”, “Організація перевезень і управління на автотранспорті”, викладачам, працівникам автотранспорту, слухачам автоучкомбінатів, усім, кого цікавить безпека дорожнього руху та нормативно-правове забезпечення роботи автотранспортної галузі.
Ключові слова
Система “ВАДС”, водій, автомобіль, дорогжні умови і БДР, організація дорожнього руху, робота в АТП з БДР, облік, аналіз і службове розслідування ДТП, правові аспекти діяльності автотранспорту, адміністративна, дисциплінарна, матеріальна і кримінальна відповідальність.
Дата публікації (рік)
Видавець
Луцьк : РВВ Луцького НТУ
Файл
Ініціали працівника
Мазилюк П.В.
Факультет працівника
2020 Машинобудівний факультет
Кафедра працівника
Кафедра автомобілів і транспортних технологій (МБФ)
Електронна пошта
pmazylyuk@gmail.com