Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/10283
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва : метод. вказівки до викон. практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Агрономія» галузі знань 20 Аграрні науки і продовольство спец. 201 Агрономія денної та заоч. форм навч. / уклад. М.Б. Августинович. - Луцьк : Луцький НТУ, 2021. - 16 с.
Ключові слова
Агрономія, рослинництво, переробка продукції рослинництва, зберігання продукції рослинництва.
Рік видання
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ
Ініціали працівника
Федонюк В.В.
Факультет працівника
2020 Факультет екології, туризму та електроінженерії
Кафедра працівника
Кафедра екології та агрономії (ФЕТЕ)
Електронна пошта
ecolutsk@gmail.com