Формування якості льняної продукції

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/10310
Тип: Монографії
Автор (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис
Ягелюк С. В., Дідух В. Ф. Формування якості льняної продукції : монографія. Луцьк. 2021. – 140 с.
Короткий огляд (реферат)
Розвиток органічного виробництва та імплементація в Україні законодавчих актів ЄС щодо переробки відходів потребує нових способів і засобів утилізації стеблової біомаси олійних луб’яних культур. Розвиток виробництва луб’яних культур можливий за рахунок умотивування екологічно безпечних технологій переробки стеблостою на основі його класифікаційних ознак через поєднання операцій збирання й обробки стебел. Створення рециклінгових технологій, які дають можливість переробити залишки біомаси стебел олійних луб’яних культур у необхідну для населення продукцію, комплексно вирішує екологічну й економічну проблему сьогодення.
Ключові слова
Льон олійний, льон-довгунець, рециклінгові технології, тверде біопаливо, волокно, комплексна оцінка якості.
Дата публікації (рік)
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ
Монографія
Ініціали працівника
Ягелюк Світлана Володимирівна
Факультет працівника
2020 Факультет бізнесу
Кафедра працівника
Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ)
Електронна пошта
s.yagelyuk@lntu.edu.ua