Організація готельного господарства

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/10510
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва методичних вказівок
Бібліографічний опис методичних вказівок
Організація готельного господарства : метод. вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфери обслуговування спец. 241 Готельно-ресторанна справа денної та заоч. форми навч. / уклад. С.В. Сидорук. Луцьк : Луцький НТУ, 2021. 22 с.
Ключові слова
Готель, заклад, організація, засіб розміщення.
Рік видання
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ
Ініціали працівника
Дащук Ю.Є.
Факультет працівника
2020 Факультет екології, туризму та електроінженерії
Кафедра працівника
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи (ФЕТЕ)
Електронна пошта
yli2204@ukr.net