Гастрономічний туризм

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/10587
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва методичних вказівок
Бібліографічний опис методичних вказівок
Гастрономічний туризм : конспект лекційдля здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Туризм» галузі знань 24Сфера обслуговування спец. 242 Туризм денної та заоч. форми навч. / уклад. М. І. Лепкий. Луцьк : Луцький НТУ, 2022. 52 с.
Рік видання
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ
Ініціали працівника
Дащук Ю.Є.
Факультет працівника
2020 Факультет екології, туризму та електроінженерії
Кафедра працівника
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи (ФЕТЕ)
Електронна пошта
yli2204@ukr.net