Проектування підприємств харчової промисловості

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/11776
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Проектування підприємств харчової промисловості : конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Інжиніринг переробних і харчових виробництв» Галузь знань 13 Механічна інженерія зі спец. 133 Галузеве машинобудування денної та заоч. форм навч. / уклад. Ю. Л. Гунько – Луцьк : ЛНТУ, 2022. 48 с.
Рік видання
Видавець
Луцьк : ЛНТУ
Ініціали працівника
Голячук С.Є.
Факультет працівника
2020 Машинобудівний факультет
Кафедра працівника
Кафедра технологій і обладнання переробних виробництв (МБФ)
Електронна пошта
s_holyachuk@ukr.net