Управлінська інноватика забезпечення досконалості бізнесу в умовах інформаційно-комунікаційної технологізації

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/11777
Тип: Монографії
Автор (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис
Кривов’язюк І. В. Управлінська інноватика забезпечення досконалості бізнесу в умовах інформаційно-комунікаційної технологізації : монографія. Луцьк : ФОП Мажула Ю. М., 2022. 172 с.
Короткий огляд (реферат)
У монографії поглиблено науково-методологічні підходи та запропоновано практичні рекомендації щодо побудови ефективної системи взаємопов’язаних і цілеспрямованих інноваційних змін в управлінні бізнесом з метою забезпечення його досконалості в умовах інформаційно-комунікаційної технологізації.
Розкрито теоретичні засади управлінської інноватики в бізнесі, поглиблено вивчення інформаційно-комунікаційного контексту забезпечення досконалості бізнесу, удосконалено методологію дослідження проблем бізнесу та оцінки рівня його досконалості в умовах інформаційно-комунікаційної технологізації. Досліджено проблеми бізнесу промислових підприємств України та здійснено оцінку рівня досконалості його ведення в умовах інформаційно-комунікаційної технологізації. Запропоновано комплекс управлінських інновацій із забезпечення досконалості бізнесу промислових підприємств України.
Видання розраховане на наукових працівників, викладачів ЗВО і коледжів, керівників бізнес-структур, а також усіх, хто має намір поглибити знання з управління бізнесом.
Ключові слова
Управлінська інноватика, управління бізнесом, інформаційно-комунікаційні технології, model EFQM, концепція «3DC управління», CBR, MCDA, технологічні тренди в бізнесі, цифрова трансформація бізнесу, Індустрія 4.0, Другий цифровий порядок, інформаційно-комунікаційна технологізація,SWOT-аналіз, оцінка досконалості бізнесу, технологічна готовність до змін, модель забезпечення досконалості бізнесу.
Дата публікації (рік)
Видавець
Луцьк : ФОП Мажула Ю.М.
Ініціали працівника
Кривов’язюк І.В.
Факультет працівника
2020 Факультет бізнесу
Кафедра працівника
Кафедра підприємництва, торгівлі та біржової діяльності (ФБ)
Електронна пошта
igor.kryvovjazyuk@lntu.edu.ua