Кваліфікаційна робота бакалавра

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/1854
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва методичних вказівок
Бібліографічний опис методичних вказівок
Кваліфікаційна робота бакалавра : метод. вказівки до викон. кваліфікаційної роботи бакалавра для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології» спец. 181 Харчові технології денної та заоч. форм навч. / уклад. С.Г. Панасюк, І.М. Дударєв. – Луцьк : Луцький НТУ, 2020. – 26 с.
Ключові слова
Кваліфікаційна робота бакалавра, харчові технології.
Рік видання
Видавець
ІВВ Луцького НТУ
Ініціали працівника
Голячук С.Є.
Факультет працівника
2020 Машинобудівний факультет
Кафедра працівника
Кафедра технологій і обладнання переробних виробництв (МБФ)
Електронна пошта
s_holyachuk@ukr.net