Товарознавство харчових продуктів: продукція рослинного походження

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/2363
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Товарознавство харчових продуктів: продукція рослинного походження : метод. вказівки до викон. контрольних робіт
для студ. спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної та заоч. форм навч. / уклад. Т.С. Ярошевич. – Луцьк : Луцький НТУ, 2018. – 32 с.
Ключові слова
Товари, рослини, продукція, вироби, плоди, овочі.
Рік видання
Видавець
ІВВ Луцького НТУ
Ініціали працівника
Петройчук Г.В.
Факультет працівника
2020 Факультет бізнесу
Кафедра працівника
Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ)
Електронна пошта
g.petroychuk@lntu.edu.ua