Товарознавство харчових продуктів тваринного походження

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/2367
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Товарознавство харчових продуктів тваринного походження : метод. вказівки до викон. самостійної роботи для
здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», галузь знань 07 Управління та адміністрування, спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність денної та заоч. форм навч. / уклад. Т.С. Ярошевич. – Луцьк : Луцький НТУ, 2019. – 28 с.
Ключові слова
Харчові жири, харчові концентрати, риба, молоко, м'ясо.
Рік видання
Видавець
ІВВ Луцького НТУ
Ініціали працівника
Петройчук Г.В.
Факультет працівника
2020 Факультет бізнесу
Кафедра працівника
Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ)
Електронна пошта
g.petroychuk@lntu.edu.ua