товарознавство харчових продуктів тваринного походження. Розділ «М’ясо та м’ясні товари»

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/3583
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Товарознавство харчових продуктів тваринного походження. Розділ «М’ясо та м’ясні товари» : метод. вказівки до лабораторних занять для студ. спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної та заоч. форм навч. / уклад. Т.С. Ярошевич. – Луцьк : Луцький НТУ, 2017. – 32 с.
Ключові слова
М’ясо худоби, м’со птиці, ковбасні вироби, м’ясні консерви, якість, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, методи дослідження, асортимент, класифікація.
Рік видання
Видавець
ІВВ Луцького НТУ
Ініціали працівника
Ярошевич Т.С.
Факультет працівника
2020 Факультет бізнесу
Кафедра працівника
Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ)
Електронна пошта
t.yaroshevych@lntu.edu.ua