Фізіологія харчування

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/3584
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва методичних вказівок
Бібліографічний опис методичних вказівок
Фізіологія харчування : метод. вказівки до самостійної роботи для студ. напряму підготов. 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» денної та заоч. форм навч. / уклад. Т.С. Ярошевич. - Луцьк : ЛНТУ, 2020. - 24 с.
Ключові слова
Харчування, травлення, нутрієнти, режим харчування, добовий раціон.
Видавець
РВВ Луцького НТУ
Ініціали працівника
Ярошевич Т.С.
Факультет працівника
2020 Факультет бізнесу
Кафедра працівника
Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ)
Електронна пошта
t.yaroshevych@lntu.edu.ua