Фізична і колоїдна хімія

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/3679
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва методичних вказівок
Бібліографічний опис методичних вказівок
Фізична і колоїдна хімія. Ч.1: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології» галузь знань 18 Виробництво та
технології спец. 181 Харчові технології денної та заоч. форм навч. /уклад. В. Я. Шемет. – Луцьк : Луцький НТУ, 2020. – 82 с.
Ключові слова
Термодинаміка, термохімія, кінетика, рівновага хімічних реакцій
Рік видання
Видавець
ІВВ Луцького НТУ
Ініціали працівника
Гулай О.І.
Факультет працівника
2020 Технологічний факультет
Кафедра працівника
Кафедра матеріалознавства (ТФ)
Електронна пошта
o.hulai@lntu.edu.ua