Товарознавство харчових продуктів рослинного походження

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/4275
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Товарознавство харчових продуктів рослинного походження : метод. вказівки до лабораторних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітніх програм «Товарознавство і торговельне підприємництво», «Митна справа і торгівля», спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, галузі знань 07 Управління та адміністрування денної та заоч. форм навч. / уклад. Т.С. Ярошевич. – Луцьк : Луцький НТУ, 2020. – 52 с.
Ключові слова
Показники якості, дослідження, кондитерські вироби, хлібобулочні вироби, прянощі, чай.
Рік видання
Видавець
ІВВ Луцького НТУ
Ініціали працівника
Ярошевич Т.С.
Факультет працівника
2020 Факультет бізнесу
Кафедра працівника
Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ)
Електронна пошта
t.yaroshevych@lntu.edu.ua