Товарознавство

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/4662
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва методичних вказівок
Бібліографічний опис методичних вказівок
Товарознавство : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» спец. 241 Готельно-ресторанна справа галузі знань 24 Сфера обслуговування денної та заоч. форм навч. / уклад. О.В. Пахолюк. - Луцьк : Луцький НТУ, 2020. - 143 с.
Ключові слова
Товарознавство, зерно, цукор, мед, чай, кава, мед.
Рік видання
Видавець
ІВВ Луцького НТУ
Ініціали працівника
Петройчук Г.В.
Факультет працівника
2020 Факультет бізнесу
Кафедра працівника
Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ)
Електронна пошта
g.petroychuk@lntu.edu.ua