Товарознавство

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/4666
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва методичних вказівок
Бібліографічний опис методичних вказівок
Товарознавство : метод. вказівки для практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» спец. 241 Готельно-ресторанна справа галузі знань 24 Сфера обслуговування денної та заоч. форм навч. / уклад. О.В. Пахолюк. - Луцьк : Луцький НТУ, 2020. - 22 с.
Ключові слова
Товарознавство, овочі, плоди, цукор, хліб.
Рік видання
Видавець
ІВВ Луцького НТУ
Ініціали працівника
Петройчук Г.В.
Факультет працівника
2020 Факультет бізнесу
Кафедра працівника
Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ)
Електронна пошта
g.petroychuk@lntu.edu.ua