Еногастрономічний маршрут як інструмент розвитку готельно-ресторанного бізнесу сільських територій

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/4732
Тип: Наукова стаття
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва журналу/наукового збірника/матеріалів конференцій
Бібліографічний опис
Дащук Ю.Є. Еногастрономічний маршрут як інструмент розвитку готельно-ресторанного бізнесу сільських територій. Економічні науки. Серія : Регіональна економіка : зб. наук. праць. 2020. Вип. 17 (67). C. 311–317.
Ключові слова
Сфера послуг, готельно-ресторанне господарство, сфера гостинності, туристичне обслуговування, еногастрономічний маршрут, гастрономічний туризм.
Дата публікації (рік)
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ
Ініціали працівника
Дащук Ю.Є.
Факультет працівника
2020 Факультет екології, туризму та електроінженерії
Кафедра працівника
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи (ФЕТЕ)
Електронна пошта
yli2204@ukr.net