Професійна етика у готельно-ресторанному бізнесі

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/4798
Тип: Наукова стаття
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва журналу/наукового збірника/матеріалів конференцій
Бібліографічний опис
Тищук І.В. Професійна етика у готельно-ресторанному бізнесі / І.В. Тищук, Л.М. Поліщук // Економічний форум : наук. журн. - 2018. - № 4. - С. 320–325.
Ключові слова
Етика, професійний обов’язок, мораль, професійна діяльність, фахівець.
Дата публікації (рік)
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ
Файл
54..pdf583.5 КБ
Ініціали працівника
Сидорук С.В.
Факультет працівника
2020 Факультет бізнесу
Кафедра працівника
Кафедра менеджменту (ФБ)
Електронна пошта
s.sidoruk@lntu.edu.ua