Регіональна політика фінансової стабілізації в умовах структурної модернізації економіки

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/4830
Тип: Монографії
Бібліографічний опис
Регіональна політика фінансової стабілізації в умовах структурної модернізації економіки : монографія / за ред. д.е.н., проф. І.М. Вахович. – Луцьк : Волиньполіграф, 2017. – 282 с.
Короткий огляд (реферат)
Монографія присвячена обґрунтуванню теоретичних і прикладних засад регіональної політики фінансової стабілізації в умовах структурної модернізації економіки. Зокрема, зосереджено увагу на дослідженні революції економічних теорій регіонального розвитку, розкритті сутності та визначенні місця теорії ринкової вартості у регіональній стабілізації, дослідженні інноваційно-інвестиційного стимулювання сталого розвитку регіонів в умовах структурної модернізації економіки з виокремленням капіталізації креативного потенціалу у даному процесі. У монографії наведено методичні засади оцінки бюджетного забезпечення депресивних регіонів у системі соціально-економічної безпеки, відповідно до чого проведено аналітичне дослідження. Значна роль у монографії зосереджена на особливостях розвитку ринку фінансових послуг у системі регіональної політики фінансової стабілізації.
Видання передбачене для студентів вищих навчальних закладів, керівників та спеціалістів управлінських структур, науковців, фінансових організацій, аспірантів.
Ключові слова
Економіка, регіональна економіка, бюджетне забезпечення.
Дата публікації (рік)
Видавець
Луцьк : Волиньполіграф
Монографія
Ініціали працівника
Чиж Наталія Михайлівна
Факультет працівника
2020 Факультет фінансів, обліку, лінгвістики та права
Кафедра працівника
Кафедра фінансів, банківської справи та страхування (ФФОЛП)
Електронна пошта
chuzh1603@ukr.net