До проблем координування конфігурацій продуктів та їх проектів

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/5047
Тип: Монографії
Автор (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис
Сіваковська О.М. До проблем координування конфігурацій продуктів та їх проектів : монографія / О.М. Сіваковська. – Луцьк : Луцький НТУ, 2018. – 196 с.
Короткий огляд (реферат)
Монографія присвячена обґрунтуванню управлінського процесу узгодження конфігурацій продуктів та їх проектів стосовно систем підтримки прийняття рішень у рільництві. Означено та проаналізовано проектно-технологічні та управлінські процеси щодо становлення конфігурації продуктів, обґрунтовано структурну модель процесу узгодження конфігурацій продуктів та їх проектів, розроблено метод обґрунтування ефективного варіанту проектно-технологічних структур для формування конфігурації продуктів. На основі системного опису обґрунтовано основані етапи дослідження процесів управління конфігурацією систем підтримки прийняття рішень. Встановлено класифікаційні ознаки ідентифікації та розкрито властивості рільничих проектів, програм і портфелів, а також обґрунтовано їх основні вимоги до систем підтримки прийняття рішень. Виражено основні функції та обґрунтовано основні задачі організаційно-технічних систем рільництва. Обґрунтовано концептуальну модель конфігурації системи підтримки прийняття рішень з управління проектами та портфелями збирання ранніх зернових культур. Розроблено план узгодження конфігурацій відповідної системи для обґрунтування параметрів збирально-транспортних ланок та її проекту.
Видання допоможе викладачам у навчальному процесі з підготовки проектних менеджерів, науковцям для подальшого створення систем підтримки прийняття рішень у рільничих проектах та програмах, студентам та аспірантам вищих навчальних закладів при освоєнні фахових дисциплін.
Ключові слова
Уаправління, проекти, продукти, системи підтримки прийняття рішень, інформаційна система, конфігурація, життєвий цикл, організаційно-технічні системи, сільське господарство.
Дата публікації (рік)
Видавець
ІВВ Луцького НТУ
Ініціали працівника
Ліщина Наталя Миколаївна
Факультет працівника
2020 Факультет комп'ютерних наук та інформаційних технологій
Кафедра працівника
Кафедра інженерії програмного забезпечення
Електронна пошта
ipz@lutsk-ntu.com.ua