Проектування підприємств галузі з основами САПР

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/5122
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Проектування підприємств галузі з основами САПР : метод. вказівки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» Галузь знань 18 Виробництво і технології зї спец. 181 Харчові технології денної та заоч. форм навч. / уклад. Ю.Л. Гунько. – Луцьк : Луцький НТУ, 2019. – 36 с.
Рік видання
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ
Ініціали працівника
Голячук С.Є.
Факультет працівника
2020 Машинобудівний факультет
Кафедра працівника
Кафедра технологій і обладнання переробних виробництв (МБФ)
Електронна пошта
s_holyachuk@ukr.net