Харчова хімія

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/5189
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва методичних вказівок
Бібліографічний опис методичних вказівок
Харчова хімія : метод. вказівки до лабораторних занять для студ. спец. 241 “Готельно-ресторанна справа” денної та заоч. форм навч. / уклад. І. А. Мороз. – Луцьк : Луцький НТУ, 2018. – 85 с.
Ключові слова
Харчова хімія.
Рік видання
Видавець
ІВВ Луцького НТУ
Ініціали працівника
Гулай О.І.
Факультет працівника
2020 Технологічний факультет
Кафедра працівника
Кафедра матеріалознавства (ТФ)
Електронна пошта
o.hulai@lntu.edu.ua