Барна справа та винний етикет

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/5705
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва методичних вказівок
Бібліографічний опис методичних вказівок
Барна справа та винний етикет : метод. вказівки до самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» спец. 242 Готельно-ресторанна справа галузі знань 24 Сфери обслуговування денної та заоч. форм навч. / уклад.: І.В. Тищук, Л.М. Поліщук. - Луцьк : Луцький НТУ, 2020. - 16 с.
Ключові слова
Барна справа, винний етикет.
Рік видання
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ
Ініціали працівника
Тищук Інна Володимирівна
Факультет працівника
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра працівника
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи (ФЕТЕ)
Електронна пошта
i.tyshchuk@lutsk-ntu.com.ua