Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/6422
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 Сфера обслуговування, спец. 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форм навчання / уклад.
С.В. Сидорук. – Луцьк : Луцький НТУ, 2019. – 98 с.
Ключові слова
Устаткування, обладнання, заклад, готельно-ресторанне господарство
Рік видання
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ
Ініціали працівника
Сидорук С.В.
Факультет працівника
2020 Факультет бізнесу
Кафедра працівника
Кафедра менеджменту (ФБ)
Електронна пошта
s.sidoruk@lntu.edu.ua