Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/6427
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфери обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заоч. форм навч. / уклад. С.В. Сидорук. – Луцьк : Луцький НТУ, 2020. – 49 с.
Ключові слова
Бакалавр, готель, ресторан, звіт, рівень.
Рік видання
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ
Ініціали працівника
Сидорук С.В.
Факультет працівника
2020 Факультет бізнесу
Кафедра працівника
Кафедра менеджменту (ФБ)
Електронна пошта
s.sidoruk@lntu.edu.ua