Технологія бродильних виробництв

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/666
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва методичних вказівок
Бібліографічний опис методичних вказівок
Технологія бродильних виробництв : метод. вказівки до лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми “Харчові технології” галузі знань 18 Виробництво та технології спец. 181 Харчові технології денної та заоч. форм навч. / уклад. І.М. Дударєв. – Луцьк : Луцький НТУ, 2019. – 72 с.
Ключові слова
Харчова промисловість, бродільне виробництво
Рік видання
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ
Ініціали працівника
Голячук С.Є.
Факультет працівника
2020 Машинобудівний факультет
Кафедра працівника
Кафедра технологій і обладнання переробних виробництв (МБФ)
Електронна пошта
s_holyachuk@ukr.net