Товарознавство харчових продуктів

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/6943
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва методичних вказівок
Бібліографічний опис методичних вказівок
Товарознавство харчових продуктів : метод. вказівки до лабораторних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньої програми «Економіка підприємства», спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, галузі знань 07 Управління та адміністрування денної та заоч. форм навч. / уклад. Т. С. Ярошевич. Луцьк : Луцький НТУ, 2020. 44 с.
Ключові слова
Зерноборошняні, плодоовочеві, молочні товари, харчові жири, м’ясні товари, рибні товари.
Рік видання
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ
Ініціали працівника
Петройчук Г.В.
Факультет працівника
2020 Факультет бізнесу
Кафедра працівника
Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ)
Електронна пошта
g.petroychuk@lntu.edu.ua