Товарознавство харчових продуктів

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/6945
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва методичних вказівок
Бібліографічний опис методичних вказівок
Товарознавство харчових продуктів : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньої програми «Економіка підприємства», спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, галузі знань 07 Управління та адміністрування денної та заоч. форм навч. / уклад. Т.С. Ярошевич. Луцьк : Луцький НТУ, 2020. 84 с.
Ключові слова
Крупи та круп’яні концентрати, Борошно, Макаронні вироби, Оцінка якості м’яса, Риба заморожена, М’ясні консерви.


Рік видання
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ
Ініціали працівника
Петройчук Г.В.
Факультет працівника
2020 Факультет бізнесу
Кафедра працівника
Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ)
Електронна пошта
g.petroychuk@lntu.edu.ua