Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва методичних вказівок
Бібліографічний опис методичних вказівок
Менеджмент підприємств : метод. вказівки до практичних та самостійних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Харчові технології» спец. 181 Харчові технології галузі знань 18 Виробництво та технології денної та заоч. форм навч. / уклад.: Н.С. Вавдіюк, Н.С. Куцай. - Луцьк : Луцький НТУ, 2021. - 58 с.
Ключові слова
Менеджмент підприємств, організаційний механізм менеджменту підприємства, харчові технології, система менеджменту, управління ефективністю та результативністю менеджменту підприємства.
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ