Фізична і колоїдна хімія. Ч. 1

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/7105
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва методичних вказівок
Бібліографічний опис методичних вказівок
Фізична і колоїдна хімія. Ч. 1: метод. вказівки до лабораторних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології» галузь знань 18 Виробництво та технології спец. 181 Харчові технології денної та заоч. форм навч. / уклад. В.Я. Шемет. – Луцьк : Луцький НТУ, 2019. – 56 с.
Ключові слова
Фізичні властивості, термодинаміка, термохімія.
Рік видання
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ
Ініціали працівника
Гулай О.І.
Факультет працівника
2020 Технологічний факультет
Кафедра працівника
Кафедра матеріалознавства (ТФ)
Електронна пошта
o.hulai@lntu.edu.ua