Безпека життєдіяльності та охорона праці

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/8300
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Безпека життєдіяльності та охорона праці : метод. вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Харчові технології», галузі знань 18 виробництво та технології, спец. 181 Харчові технології денної та заоч. форм навч. / уклад. М.В. Рудинець. – Луцьк : Відділ іміджу та промоції Луцького НТУ, 2021. – 112 с.
Ключові слова
Безпека, ризик, небезпеки, охорона праці, шум. вібрація, освітлення, електробезпека, пожежа, вогнегасники.

Рік видання
Видавець
Луцьк : ВІ та П Луцького НТУ
Ініціали працівника
Бондарчук Л.Ф.
Факультет працівника
2020 Факультет екології, туризму та електроінженерії
Кафедра працівника
Кафедра цивільної безпеки (ФЕТЕ)
Електронна пошта
l_bondarchuk@ukr.net