Інноваційні технології харчових виробництв та ресторанного бізнесу

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/9705
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Інноваційні технології харчових виробництв та ресторанного бізнесу : метод. вказівки до викон. курсової роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми “Харчові технології та ресторанне господарство” галузі знань 18 Виробництво та технології спец. 181 Харчові технології денної та заоч. форм навч. / уклад. .Г. Панасюк. – Луцьк : ЛНТУ, 2021. – 22 с.
Рік видання
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ
Ініціали працівника
Голячук С.Є.
Факультет працівника
2020 Машинобудівний факультет
Кафедра працівника
Кафедра технологій і обладнання переробних виробництв (МБФ)
Електронна пошта
s_holyachuk@ukr.net