Робота і розрахунок згинальних сталефібробетонних елементів

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/147258369/6333
Тип: Монографії
Автор (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис
Бабич Є. М., Дробишинець С. Я. Робота і розрахунок згинальних сталефібробетонних елементів : монографія. Луцьк, 2012. 194 с.
Короткий огляд (реферат)
У монографії отримані нові експериментальні дані роботи сталефібобетону при дії одноразових та повторних малоциклових навантаженнях стискання і розтягання та запропоновані математичні моделі для врахування впливу таких навантажень на його міцнісні і деформаційні характеристики; отримано нові експериментальні дані про роботу сталефібробетонних та сталефіброзалізобетонних згинальних елементів при повторних малоциклових навантаженнях; вперше запропонована методика розрахунку сталефібробетонних і сталефіброзалізобетонних згинальних елементів при одноразових та повторних навантаженнях з урахуванням дії на них повторних малоциклових навантажень.
Монографія розрахована на аспірантів, магістрів, науково-технічних працівників та інженерів проектантів, які працюють в галузі проектування будівель та споруд.
Ключові слова
Сталефібробетон.
Дата публікації (рік)
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ
Ініціали працівника
Дробишинець Сергій Ярославович
Факультет працівника
Факультет архітектури, будівництва та дизайну
Кафедра працівника
Кафедра будівництва та цивільної інженерії (ФАБД)
Електронна пошта
serg_dr@ukr.net