Стандартизація, сертифікація та експертиза якості харчових продуктів

Тип матеріалів: Методички
Автор/укладач Назва Факультет / Кафедра Рік видання Видавець
1 Ягелюк С.В., Ярошевич Т.С.
Стандартизація, сертифікація та експертиза якості харчових продуктів

2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій

Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ)

2021 Луцьк : Луцький НТУ
2 Ягелюк С.В., Ярошевич Т.С.
Стандартизація, сертифікація та експертиза якості харчових продуктів

2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій

Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ)

2021 Луцьк : Луцький НТУ