Особливості сертифікації продуктів харчування відповідно до стандартів «халяль»

Тип матеріалів: Наукова стаття
Автор/укладач Назва статті Назва журналу/наукового збірника/матеріалів конференцій Бібліографічний опис Факультет / кафедра Видавець Дата публікації (рік)
1 Передрій О.І.
Особливості сертифікації продуктів харчування відповідно до стандартів «халяль»
Товарознавчий вісник Передрій О.І. Особливості сертифікації продуктів харчування відповідно до стандартів «халяль» / О.І. Передрій // Товарознавчий вісник : зб. наук. праць Луцького НТУ. – 2017. – Вип. 10. – С.137-143.

2020 Факультет бізнесу

Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ)

Луцьк : Луцький НТУ 2017