Технічне регулювання експорту борошняних сумішей для приготування кондитерських виробів
№ | Автор/укладач | Назва статті | Назва журналу/наукового збірника/матеріалів конференцій | Бібліографічний опис | Факультет / кафедра | Видавець | Дата публікації (рік) | Файл |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Передрій О.І., Ярошевич Т.С. | Технічне регулювання експорту борошняних сумішей для приготування кондитерських виробів
|
Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. | Передрій О.І., Ярошевич Т.С. Технічне регулювання експорту борошняних сумішей для приготування кондитерських виробів. Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. 2021. Вип 14. С. 44-57 | 2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ) |
Луцьк : Луцький НТУ | 2021 | Техн регулювання експорту борошн сум.pdf654.89 КБ |