Технічне регулювання експорту борошняних сумішей для приготування кондитерських виробів

Тип матеріалів: Наукова стаття
Автор/укладач Назва статті Назва журналу/наукового збірника/матеріалів конференцій Бібліографічний опис Факультет / кафедра Видавець Дата публікації (рік) Файл
1 Передрій О.І., Ярошевич Т.С.
Технічне регулювання експорту борошняних сумішей для приготування кондитерських виробів
Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. Передрій О.І., Ярошевич Т.С. Технічне регулювання експорту борошняних сумішей для приготування кондитерських виробів. Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. 2021. Вип 14. С. 44-57

2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій

Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ)

Луцьк : Луцький НТУ 2021 Техн регулювання експорту борошн сум.pdf654.89 КБ