Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби

Тип матеріалів: Методички
Автор/укладач Назва Факультет / Кафедра Рік видання Видавець
1 Гунько Ю.Л.
Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби

2020 Машинобудівний факультет

Кафедра технологій і обладнання переробних виробництв (МБФ)

2019 Луцьк : Луцький НТУ
2 Гунько Ю.Л.
Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби

2020 Машинобудівний факультет

Кафедра технологій і обладнання переробних виробництв (МБФ)

2019 ІВВ Луцького НТУ
3 Гунько Ю.Л.
Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби

2020 Машинобудівний факультет

Кафедра технологій і обладнання переробних виробництв (МБФ)

2019 ІВВ Луцького НТУ