Маркетинг туризму та готельно-ресторанної справи

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/11184
Тип: Навчальні посібники
Автор (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва навчального посібника/підручника
Бібліографічний опис
Полінкевич О. М. Маркетинг туризму та готельно-ресторанної справи : навч. посіб. Луцьк : ЛНТУ, 2022. 288 c.
Короткий огляд (реферат)
У посібнику розглянуто актуальні питання щодо туристського та готельно-ресторанного бізнесу. Визначено особливості маркетингу на міжнародному туристському та готельно-ресторанному ринку, окреслено маркетингову інфраструктуру туристського ринку, розглянуто продуктову номенклатуру, життєвий цикл туристського продукту та конкурентоспроможність туристської пропозиції. Важливу увагу приділено ціновій політиці туристського та готельно-ресторанного підприємства, збутовій системі, визначено етапи розробки збутової політики, маркетингові інструменти комунікацій та стимулювання збуту туристського продукту, інноваційні технології в туризмі та готельно-ресторанній справі. Окреслено маркетингову стратегію та процес розроблення туристської пропозиції, показано важливість іміджу та бренду для індустрії гостинності. Наведено приклади маркетингової діяльності в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі.
Для наукових працівників, спеціалістів у сфері управління, викладачів, аспірантів і студентів спеціальностей сфери обслуговування вищих закладів освіти, економічних спеціальностей. За допомогою навчального посібника спеціалісти у сфері економіки та управління, туризму та готельно-ресторанної справи мають можливість набути базову підготовку з питань маркетингу і навчитись управляти вартістю туристських та готельно-ресторанних підприємств.
Ключові слова
Туризму, готельно-ресторанна справа, маркетинг, унікальна торгівельна пропозиція, туристська дестинація, конкурентоспроможність, якість.
Дата публікації (рік)
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ
Файл
Ініціали працівника
Полінкевич Оксана Миколаївна
Факультет працівника
2021 Факультет бізнесу та права
Кафедра працівника
2021 Кафедра підприємництва, торгівлі та логістики
Електронна пошта
o.polinkevych@lutsk-ntu.com.ua