Автор (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва навчального посібника/підручника/збірника
Бібліографічний опис
Мороз І. А., Гулай О. І., Шемет В. Я. Харчова хімія : навч. посіб. Луцьк : Відділ іміджу та промоцій ЛНТУ, 2022. 236 с.
Короткий огляд (реферат)
У посібнику розглянуто основи харчової хімії. Викладено теоретичні основи загальної хімії, розглянуто властивості основних макронутрієнтів та основні методи аналізу харчових речовин. Контрольні запитання до кожного розділу сприятимуть самостійному засвоєнню матеріалу.
Для студентів закладів вищої освіти.
Ключові слова
Харчова хімія, методи аналізу, властивості речовин, класифікація речовин.
Видавець
Луцьк : Відділ іміджу та промоцій ЛНТУ