Харчова хімія

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/11865
Тип: Навчальні посібники
Автор (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва навчального посібника/підручника
Бібліографічний опис
Мороз І. А., Гулай О. І., Шемет В. Я. Харчова хімія : навч. посіб. Луцьк : Відділ іміджу та промоцій ЛНТУ, 2022. 236 с.

Короткий огляд (реферат)
У посібнику розглянуто основи харчової хімії. Викладено теоретичні основи загальної хімії, розглянуто властивості основних макронутрієнтів та основні методи аналізу харчових речовин. Контрольні запитання до кожного розділу сприятимуть самостійному засвоєнню матеріалу.
Для студентів закладів вищої освіти.
Ключові слова
Харчова хімія, методи аналізу, властивості речовин, класифікація речовин.
Дата публікації (рік)
Видавець
Луцьк : Відділ іміджу та промоцій ЛНТУ
ISBN
Ініціали працівника
Гулай О.І.
Факультет працівника
2020 Технологічний факультет
Кафедра працівника
Кафедра матеріалознавства (ТФ)
Електронна пошта
o.hulai@lntu.edu.ua