Обґрунтування управлінських рішень та оцінювання ризиків в готельно-ресторанному бізнесі

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/12882
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Обґрунтування управлінських рішень та оцінювання ризиків в готельно-ресторанному бізнесі : метод. вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спец. 241 Готельно-ресторанна справа денної та заоч. форм навч. / уклад. О.М. Полінкевич. Луцьк : ВІП ЛНТУ, 2023. 48 с.
Ключові слова
Обґрунтування управлінських рішень, оцінювання ризиків, готельно-ресторанний бізнес
Рік видання
Видавець
Луцьк : Відділ іміджу та промоцій ЛНТУ
Ініціали працівника
Полінкевич Оксана Миколаївна
Факультет працівника
2021 Факультет бізнесу та права
Кафедра працівника
2021 Кафедра підприємництва, торгівлі та логістики
Електронна пошта
o.polinkevych@lutsk-ntu.com.ua