Експертиза якості та безпечності харчових продуктів

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/12914
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Експертиза якості та безпечності харчових продуктів : метод. вказівки до лабораторних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Харчові технології та ресторанне господарство», галузі знань 18 Виробництво та технології, спец. 181 Харчові технології денної та заоч. форм навч. / уклад. С.В. Ягелюк. – Луцьк : Луцький НТУ, 2023. – 40 с.
Ключові слова
Харчові технології, харчові продукти, експертиза товарів, методи дослідження, якість, безпечність.
Рік видання
Видавець
Луцьк : Луцький НТУ
Ініціали працівника
Ягелюк Світлана Володимирівна
Факультет працівника
2020 Факультет бізнесу
Кафедра працівника
Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ)
Електронна пошта
s.yagelyuk@lntu.edu.ua