Проектування електронних пристроїв

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/13067
Тип: Навчальні посібники
Автор (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва навчального посібника/підручника
Бібліографічний опис
Заболотний О. В., Марчук В. І., Караченцев В. Є. Проектування електронних пристроїв : навч. посіб. – Луцьк : ІВВ Луцького НТУ, 2018 – 360 с.
Короткий огляд (реферат)
У навчальному посібнику розглядаються необхідні відомості для проектування електронних пристроїв. Описано структуру і етапи курсового проектування, вимоги до оформлення матеріалів курсових проектів (робіт). Теоретичні положення проектування електронних пристроїв підкріплено прикладами виконання практичних завдань. Подані методики розрахунку електронних пристроїв. Наведені приклади розрахунку курсових проектів (робіт) та необхідні додаткові дані для проведення розрахунків.
Для забезпечення можливості формування завдань до проектів, посібник містить варіанти завдань на курсові проекти (роботи).
Навчальний посібник призначений для студентів технічних спеціальностей «Електроніка», «Мікро- та наносистемна техніка», «Телекомунікації і радіотехніка», «Метрологія та інформаційно-вимірювальні технології» та інженерно-технічних працівників і науковців пов’язаних із питаннями дослідження та проектування електронних пристроїв.
Дата публікації (рік)
Видавець
Луцьк : ІВВ Луцького НТУ
Ініціали працівника
Заболотний О.В.
Факультет працівника
2020 Технологічний факультет
Кафедра працівника
2021 Кафедра прикладної механіки та мехатроніки
Електронна пошта
o.zabolotnyi@lntu.edu.ua