Методичні вказівки до виконання виробничо-організаційної практики

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/13692
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Методичні вказівки до виконання виробничо-організаційної практики : для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 Сфера обслуговування, спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад. О.М. Громик. – Луцьк: ЛНТУ, 2023. – 38 с.
Ключові слова
Практика, готельно-ресторанні комплекси.
Рік видання
Видавець
Луцьк : ЛНТУ
Ініціали працівника
Громик Оксана Миколаївна
Кафедра працівника
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи (ФЕТЕ)
Електронна пошта
o.hromyk@lutsk-ntu.com.ua