Інноваційна діяльність в туризмі, готельному та ресторанному господарстві

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/13812
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Іноваційна діяльність в туризмі, готельному та ресторанному господарстві : конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спец. 241 Готельно-ресторанна справа денної та заоч. форми навч. / уклад.: Лепкий М. І. Луцьк: Луцький НТУ, 2023. 40 с.
Ключові слова
Інноваційна діяльність в туризмі, готельному та ресторанному господарстві.
Рік видання
Видавець
Луцьк : ЛНТУ
Ініціали працівника
Коваль А. В.
Факультет працівника
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра працівника
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи (ФЕТЕ)
Електронна пошта
tgrs@lntu.edu.ua